Hallo

mijn naam is Vicky

Enkele jaren geleden nam ik een belangrijke beslissing om van mijn passie mijn beroep te maken: een gezonde leefstijl ter preventie EN behandeling van chronische klachten en ziektebeelden.

Gezondheid is MEER dan de afwezigheid van ziekte! Het is de mentale, lichamelijke en sociale capaciteit om je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Flexibel zijn dus!

Ik dook weer achter de studieboeken en schoolde me om tot orthomoleculair therapeut volgens de KPNI (Klinische psycho neuro immunologie) en tot Intermittent Living coach. 

Vanuit mijn opleiding als therapeut volgens de KPNI, bekijk ik de samenhang tussen onze psyche, onze hersenen en hormonen,  en ons immuunsysteem (hoe we ons voelen, denken & gedragen en ook wat we voelen).

In tegenstelling tot de reguliere geneeskunde, bekijk ik niet enkel de symptomen van je klachten, maar ga ik op zoek naar de  OORZAAK en de SAMENHANG van de verschillende klachten. Het lichaam is 1 geïntegreerd geheel waarin de afzonderlijke mechanismen elkaar beïnvloeden en er dus op verschillende plaatsen klachten kunnen ontstaan.

Van zodra ik de OORZAAK van je klachten heb gevonden, maak ik een behandelplan op, waarin interventies op gebied van voeding, beweging, ademhaling, koudeprikkels, bioritme (slaap) en supplementen deel van kunnen uitmaken. Je krijgt op een heldere manier uitgelegd HOE de werking van je lichaam verstoord is geraakt, en hoe we het herstel ervan terug op de rails kunnen zetten.

“Het symptoom is nooit het echte probleem!” (KPNI België)

Neem contact op voor meer info of om een intake consult in te plannen.

Vicky Jansen